БЕСПЛАТЕН .MK ДОМЕН

со секој нов закупен хостинг пакет

Нарачај

3 години закупен хостинг по цена од 2

Важи само за нови нарачки

Нарачај

Бесплатен .мк домен со секој нов хостинг пакет - засекогаш

Хостинг пакети почнувајќи од 150 денари месечно
Нарачај веднаш

Провери домен

Проверете дали доменот е слободен за регистрација

Регистриран домен

Доменот е регистриран во рок од 24 часа по уредно доставена документација и извршена уплата.

Информации

БЕСПЛАТНА, едноставна и брза промена на сите информации поврзани со вашиот .мк домен (контакти, NS записи и др.).Пополни барање за регистрација

Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во рок од 24 часа

Регистрација на кирилични .мкд домени

Провери дали доменот е достапен за регистрација

ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ОБНОВА НА .МК ДОМЕНИ

.mk | . мкд | .com.mk | .net.mk | .org.mk | .edu.mk | .inf.mk


1 год 2 год 3 год 4 год 5 год 6 год 7 год 8 год 9 год 10 год
Регистрација 950 ден 1460 ден 2010 ден 2540 ден 3035 ден 3510 ден 3950 ден 4370 ден 4766 ден 5133 ден
Обнова 590 ден 1150 ден 1690 ден 2200 ден 2690 ден 3150 ден 3580 ден 3990 ден 4370 ден 4720 ден
Заштеда 60 ден 133 ден 219 ден 317 ден 429 ден 553 ден 690 ден 841 ден 1004 ден 1180 ден
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%
Официјален партнер за регистрација на .мк домени

.com


1 год 2 год 3 год 4 год 5 год
Регистрација / Обнова 950 денари 1900 денари 2850 денари 3800 денари 4750 денари

.org


1 год 2 год 3 год 4 год 5 год
Регистрација / Обнова 1000 денари 2000 денари 3000 денари 4000 денари 5000 денари

.net | .biz | .info


1 год 2 год 3 год 4 год 5 год
Регистрација / Обнова 900 денари 1800 денари 2700 денари 3600 денари 4500 денари
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%
f

Join Us to the World of Cloud Computing!

Професионални хостинг решенија со поддршка на најнови технологии


Веб Хостинг

Посветен тим само на хостинг сервисот, задолжен за 24/7 корисничка поддршка и следење на најновите технологии и трендови во хостинг бизнисот.Server Management

Windows 2008 server, ASP .NET 4.0, Sql Server 2008 - сите најнови Microsoft технологии имплементирани во Windows серверите


Систем за корисници

Имплементација на систем за корисници. Автоматизирани нарачки, тикет систем поддршка. Бесплатна промена на податоци за контакти и именски опслужувачи.
ДДХост услуги


Линукс хостинг

Хостинг пакети на Linux сервери лоцирани во Америка и Германија, сега со зголемен капацитет од 30% за иста цена.

 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Неограничен број на parked domains
 • cPanel контролен панел

Windows Хостинг

Хостинг пакети на Windows сервери, сега со зголемен капацитет од 30% за иста цена.

 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Неограничен број на parked domains
 • Plesk контролен панел

Дедицирана IP адреса

Ако користите поделен Shared хостинг оваа адреса ја делите со повеќе корисници. Доколку закупите дедицирана IP адреса, ќе имате уникатна адреса само за вашата страница.

Кога и дали ми треба дедицирата IP адреса?

 • 1. E-mail blacklist - На поделените Shared хостинг пакети, на една IP адреса се хостираат веб страници од повеќе клиенти. Често доаѓа до проблем доколку еден од клиентите е подложен на хакерски упад, или СПАМ од неговата страница, IP адресата да биде ставена во црна листа (blacklist) на провајдерите и интернет пребарувачите. Со ова сите страници хостирани на таа адреса автоматски стануваат недостапни или пораките стигнуваат во SPAM папката на корисниците. За да се избегне овој проблем, најдобро е да закупите статична адреса за Вашата страница
 • 2. Доколку користите страница со онлјан плаќање, повеќето банки бараат да имате статична IP адреса за интегрирање на системот за онлајн уплата.

Цената на една IP адреса е 250 денари месечно
VPS пакетите доаѓаат со 1 или 2 дедицирани IP адреси. Дополнителни IP адреси може да се докупат по редовните цени.


SSL Сертификат

Понуда на RapidSSL и PositiveSSL сертификати

Бесплатен SSL сертификат - AutoSSL со секој хостинг пакет. Платени SSL сертификати цени од 1000 денари. Доколку имате потреба од друг вид на SSL сертификат, контактирајте не за понуда .

  Што е SSL?

 • SSL (Secure Socket Layer) протоколот е Web стандард за енкрипција на комуникацијата помеѓу корисниците и веб страниците. Податоците пратени преку SSL конекција се заштитени со енкрипција, со што податоците се зашитени од прислушкување и останати упади.
 • Дали и кога ми треба SSL?

 • Со напредокот на технологијата последнава декада, се повеќе лични податоци и важни документи се чуваат онлајн. На овие податоци им треба заштита, во спротивно секој со основно IT познавање би можел да ги преземе. Без SSL енкрипција, вашите лични податоци, лозинки, информации за сметки од банки можат лесно да бидат преземени. Посетителите на вашиот веб сајт не би оставале лични податоци доколку нема SSL што придонесува до губење клиенти. Доколку имате онлајн бизнис, интернет продавница, портал на којшто се зачленуваат корисници, потребен е SSL сертификат.

RESELLER

Реселер Хостинг пакети на Windows и Linux сервери, почнувајќи од 1180 денари / месечно.

 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Веб простор до 100 GB

VPS

ВПС пакети на Windows и Linux сервери почнувајќи од 1180 денари / месечно.

 • Root Access
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Веб простор до 120 GB
 • Рам меморија до 4 GB

Доколку имате потреба од целосна контрола на серверот и загарантирани хардверски ресурси, а немате потреба од перформаси на дедициран сервер, тогаш VPS серверите се идеалното решение за Вас. Цените на VPS се многу пониски од дедицираните сервери, а контролата што ја имате над серверот е иста, само со лимитирани хардверски перформанси.


Коментари од клиенти

Ги користам хостинг услугите на ДДком повеќе од 5 години и имам само пофални зборови.

Ратко Мирчески - herc.com.mk
Рецензии
DDHost Complied with HostAdvice Guidelines